Home Νέα

O ΠΟΡΦΥΡΑΣ στα SOCIAL MEDIA (NEW)

Ανανεωμένο !!

    

           


Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ

2Βspot

2Βspot

Το νέο στέκι των

Πορφυριωτών !!

Coffee  Nuts  Drinks

Λεωφόρος Γεωργίου Α΄

Δημοτικό θέατρο Πειραιά


Αντρέας

Βήχος

MOBILE LAND ΞΥΔΟΥΣ

Χορηγός της

Ανδρικής ομάδας Μπάσκετ

MOBILE LAND

ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΔΟΥΣ

Καποδιστρίου 2

ΠΕΙΡΑΙΑ

ΡΟΔΟ

6932 367370

Davinci Gelato



Μικρολίμανο

210 413 319

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

ειδικός συνεργάτης του ΠΟΡΦΥΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ - Θ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ήβης 26-28, Φρεαττύδα

210 4536 342

6944 887823,  6944 511747

Aloum_Tent


Αρχιτεκτονικά Συστήματα

Αλουμινίου

Συστήματα Σκίασης

Αιτωλικού 107

210 4631 089

Υποστηρικτής

Γυναικείας Ομάδας Μπάσκετ

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ-GRILL "Ο ΝΙΚΗΤΑΣ"


ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ


Νικόλαος Καραγιαννίδης

Λάμπρου Σπύρου 99, Πειραιάς


άμεση εξυπηρέτηση στο

210 4511 169

ΤΕΝΤΕΣ "Ο ΜΗΝΑΣ"

Τέντες-Συστήματα σκίασης

Λεωφ. Χατζηκυριακού 105

210 4517 921



Κέντρο Ελαστικών & Ζαντών

Δ. Γιαννουλάτος

Φίλωνος 131

210 4294 586

Νέα του μπάσκετ Εφήβων
ΕΦΗΒΙΚΟ Γ' ΕΣΚΑΝΑ: ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΕ ΡΕΝΤΗ 56-25
PDF Print E-mail

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Εφηβική μας ομάδα.

Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου,επικράτησε της μαχητικής ΑΕ ΡΕΝΤΗ με 56-25.

Τα τελευταία αποτελέσματα δείχνουν ότι η ομάδα ξεπέρασε την ήττα-σοκ της 2ης αγωνιστικής από τον Φοίνικα και βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Καλή συνέχεια παιδιά.


 

Εύκολο βράδυ για την Εφηβική ομάδα του Ομίλου, καθώς επιβλήθηκε του φιλότιμου Απόλλωνα Πειραιά-Μοσχάτου με 74-38, στα πλαίσια της 4ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ.

Τα δεκάλεπτα: 20-07, 36-18, 59-27, 74-38.

Την επόμενη 5η αγωνιστική, ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας, αυτή τη φορά υποδεχόμενος την ΑΕ ΡΕΝΤΗ (25/10 21:15).


Last Updated on Wednesday, 19 October 2016 18:10
 
ΕΦΗΒΙΚΟ Γ' ΕΣΚΑΝΑ: ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 54-52
PDF Print E-mail

Παρά το καλό ξεκίνημα και το προβάδισμα που έφτασε μέχρι και τους 16 πόντους, η Εφηβική μας ομάδα στην συνέχεια κυριολεκτικά αυτοκτόνησε, γνωρίζοντας την ήττα από τον γειτονικό Φοίνικα με 54-52.

Ψηλά το κεφάλι παιδιά, κοιτάμε μπροστά και προχωράμε παρακάτω.

Επόμενος αγώνας την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 21.15, όπου η ομάδα μας θα υποδεχθεί τον Πειραικό.

 

Η Εφηβική μας ομάδα παρά την μαχητική ψυχή και τις τρεις επιστροφές από διψήφιες διαφορές, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη - άνοδο απέναντι σε έναν πιο πλήρη και με περισσότερες επιλογές ΑΟΝ Αργυρούπολης, υποκύπτοντας δίκαια με 65-56.   

Το ταξίδι των Εφήβων μας στην φετινή Γ' Κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ, από τον καλοκαιρινό ξεκίνημα μέχρι και τον χθεσινό αγώνα για την τελική φάση ολοκληρώθηκε. Εμείς κρατάμε τις μικρές και μεγάλες στιγμές μαχητικότητας, ψυχής και περηφάνιας που μας χάρισε αυτή η ομάδα, και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά, τον προπονητή και τους εφόρους για το ταξίδι….

Γιατί τελικά ο αθλητισμός αυτό μας διδάσκει, πως το ταξίδι έχει μεγαλύτερη αξία από τον τελικό προορισμό. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα μας κέρδισε τον σεβασμό των αντιπάλων της αλλά κυρίως των ΠΟΡΦΥΡΙΩΤΩΝ που και χθες κατέκλυσαν το Κλειστό της Καλλιθέας.

ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πιτσικάλης) Κωνσταντίνου, Κονταράκης, Κορωνιός Γ., Κυπριώτης, Κορωνιός Α., Τσάβαλος, Σαραντίδης, Βρυώνης, Λιαδής, Ξυπολιάς, Παναγιωτακόπουλος.

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας που ξεκινούν τον Γολγοθά των εισαγωγικών εξετάσεων για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και στους φοιτητές/σπουδαστές μας για την επιτυχία τους μέσα σε αυτά. Πιστεύουμε ότι οι αθλητικές τους εμπειρίες και η σφυρηλάτηση της ψυχής μέσα από τους αγώνες θα είναι σημαντικό εφόδιο για την επιτυχία.

Τέλος συγχαρητήρια στον ΑΟΝΑ για τη νίκη του και την άνοδο στην Β' Κατηγορία.






Last Updated on Tuesday, 26 April 2016 21:26
 

Η πιο μεγάλη μέρα για την Εφηβική μας ομάδα έφτασε! Το βράδυ της Κυριακής αντιμετωπίζει τον ΑΟΝΑ στο Καλλιθέα, με τρόπαιο την πολυπόθητη άνοδο στην Β' Κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ.

Ο προπονητής Β. Πιτσικάλης και οι μικροί μελανέρυθροι, μετά την ανατροπή ψυχής την προηγούμενη εβδομάδα με τον Τελαμώνα, είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και έτοιμοι για την μεγαλύτερη στιγμή της μέχρι τώρα Αθλητικής τους πορείας.

Η παρουσία μας στο Κλειστό της Εθνικής Αντίστασης δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι είναι όχι απλά αναγκαία αλλά ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας, απέναντι σε αυτά τα παιδιά που κατάφεραν ενώ τους είχαν όλοι ξεγραμμένους, να ανατρέψουν τα προγνωστικά και σε έναν αγώνα να διεκδικούν την άνοδο.

Αντί ευχών θα αντιγράψουμε τα λόγια ενός μεγάλου προπονητή από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ελαφρώς παραφρασμένα για την περίπτωση.

"Οι μεγάλες ΣΤΙΓΜΕΣ γεννιούνται μέσα από μεγάλες ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ και αυτό έχετε απόψε μπροστά σας αγόρια. Αυτό έχετε κερδίσει σήμερα. Ένας Αγώνας. Πολλοί λένε ότι αν παίξουμε δέκα φορές μαζί τους, μπορεί να μας κερδίσουν τις οκτώ ή τις εννέα. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΑΓΩΝΑ, ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. Απόψε παίζουμεμπάλαμαζί τους. Απόψε μένουμε κοντά τους και νικάμε γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Απόψε είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ στον κόσμο. Γεννηθήκατε να παίζετε μπάσκετ, όλοι και ο καθένας από εσάς και ήταν γραμμένο να είστε εδώ αυτό το βράδυ. Αυτή είναι η στιγμή σας. Η στιγμή τους πέρασε. Τελείωσε. Έχω βαρεθεί να ακούω για το πόσο καλοί είναι και τι καλή ομάδα έχουν, για τα κλειστά τους και το ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΣ. Γράφτε τα όλα αυτά! Αυτή είναι η στιγμή σας. Τώρα βγείτε έξω και κερδίστε τους.”

Πάμε ΜΑΓΚΕΣ.


Κλειστό Εθνικής Αντίστασης στην Καλλιθέα (Ιφιγενείας 11Α και Τέρμα Σωκράτους 89 - χάρτης ΕΔΩ)

Last Updated on Sunday, 24 April 2016 11:23
 

Μετά την ήττα από την Δραπετσώνα την προηγούμενη Κυριακή γράψαμε για σας:

"ΜΑΓΚΕΣ ψηλά το κεφάλι, είμαστε μαζί σας. Συνεχίζουμε γερά και δεν τα παρατάμε, έχουμε δύο ακόμη αγώνες και μια νέα σεζόν του χρόνου (όπου και να βρισκόμαστε)!".

Σήμερα μας δικαιώσατε! Γουστάραμε να σας βλέπουμε να γεμίζετε μια από τις πιο "βαριές μπασκετικές φανέλες"! Σας ευχαριστούμε!

Για την ιστορία και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια:

Νίκη 61-59, με καρυδάτη ανατροπή από το -5 στο τελευταίο δίλεπτο και το -8 λίγο νωρίτερα, με βολές σε "νεκρό χρόνο" του Α. Βρυώνη. Όλα τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους για την νίκη και για μια ακόμα φορά κερδίσαμε την μάχη της εξέδρας.

Δυο λόγια και για τον Τελαμώνα. Άξιος αντίπαλος με δυνατά παιδιά. Η τελική θέση τον αδικεί, καλή επιτυχία του χρόνου.

Τα δεκάλεπτα: 20-13 10-17 17-17  14-12.

ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πιτσικάλης) Κωνσταντίνου, Κονταράκης, Κορωνιός Γ., Κυπριώτης, Κορωνιός Α., Σαραντίδης, Βρυώνης, Λιαδής, Ξυπολιάς, Παναγιωτακόπουλος.


ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΝΑ ΚΑΙ...."ΦΥΓΑΜΕ"



Last Updated on Monday, 18 April 2016 12:27
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 Next > End >>
Page 16 of 18
xnxx xnxxx xnxx xnxx