Home ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

O ΠΟΡΦΥΡΑΣ στα SOCIAL MEDIA (NEW)

Ανανεωμένο !!

    

           


Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ

2Βspot

2Βspot

Το νέο στέκι των

Πορφυριωτών !!

Coffee  Nuts  Drinks

Λεωφόρος Γεωργίου Α΄

Δημοτικό θέατρο Πειραιά


Αντρέας

Βήχος

MOBILE LAND ΞΥΔΟΥΣ

Χορηγός της

Ανδρικής ομάδας Μπάσκετ

MOBILE LAND

ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΔΟΥΣ

Καποδιστρίου 2

ΠΕΙΡΑΙΑ

ΡΟΔΟ

6932 367370

Davinci GelatoΜικρολίμανο

210 413 319

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

ειδικός συνεργάτης του ΠΟΡΦΥΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ - Θ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ήβης 26-28, Φρεαττύδα

210 4536 342

6944 887823,  6944 511747

Aloum_Tent


Αρχιτεκτονικά Συστήματα

Αλουμινίου

Συστήματα Σκίασης

Αιτωλικού 107

210 4631 089

Υποστηρικτής

Γυναικείας Ομάδας Μπάσκετ

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ-GRILL "Ο ΝΙΚΗΤΑΣ"


ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ


Νικόλαος Καραγιαννίδης

Λάμπρου Σπύρου 99, Πειραιάς


άμεση εξυπηρέτηση στο

210 4511 169

ΤΕΝΤΕΣ "Ο ΜΗΝΑΣ"

Τέντες-Συστήματα σκίασης

Λεωφ. Χατζηκυριακού 105

210 4517 921Κέντρο Ελαστικών & Ζαντών

Δ. Γιαννουλάτος

Φίλωνος 131

210 4294 586

Εκδηλώσεις

Ξεκινά σήμμερα με πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα το 27ο Τουρνουά Υποδομών, αφιερωμένο στην μνήμη των ιστορικών στελεχών του Ομίλου, Απόστολου Βλαχογιάννη, Βασίλη Πρέντζα και Κατερίνας Κοντοδιού, που "έφυγαν" το 2016 από κοντά μας.

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

ΠΡΩΙ

09:30-10:30                  ΠΗΓΑΣΟΣ - ΦΑΡΟΣ (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ)

10:30-11:30                  ΑΣΤΡΑΠΗ (Α) - ΣΙΦΟΥΝΕΣ (Κ)

11:30-12:30                  ΚΕΡΑΥΝΟI (Α) - ΘΥΕΛΛΑ (Κ)

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

18:00-19:00                  3 on 3  (2002 & 2003)

19:00-20:00                  L. JAMES (Α) - K. BRYANT (Κ)

20:00-21:00                  S. CURRY (Α) - K. DURAN (Κ)


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ:


Last Updated on Saturday, 21 May 2016 09:10
 Και εφέτος, για 27η συνεχή χρονιά ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ, διοργανώνει το Καλοκαιρινό Τουρνουά των Υποδομών του, με την Ονομασία “ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016”. Οι καλοκαιρινές αυτές συναντήσεις έχουν καταστεί πια μπασκετικός θεσμός και αποτελούν ξεχωριστό γεγονός για τον Όμιλο, τους προπονητές και τους μικρούς αθλητές τους, τους γονείς, αλλά και τον ευρύτερο Πειραιά.

Το φετινό τουρνουά συμπίπτει με μια σειρά από σημαντικά γεγονότα για τον Όμιλο και συγκεκριμένα, την άνοδο της Ανδρικής Ομάδας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, την επανίδρυση του Ιστορικού Γυναικείου τμήματος, αλλά και τις ελπιδοφόρες πορείες των τμημάτων υποδομών, με την Παιδική Ομάδα να διατηρείται στην Β΄ Κατηγορία και την Έφηβική να χάνει την άνοδο στο πάρα πέντε, παρά την εκπληκτική πορεία στην διάρκεια της χρονιάς.

Η αγωνιστική περίοδος 2015-16 όμως είναι και μία χρονιά, όπου ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ θρήνησε την απώλεια σημαντικών ιστορικών στελεχών του. Ο Απόστολος Βλαχογιάννης, ο Βασίλης Πρέντζας και η Κατερίνα Κοντοδιού δεν κατοικούν πλέον στην Φρεαττύδα του Λάμπρου Πορφύρα.

Το Δ.Σ. του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ αποφάσισε ομόφωνα η εφετινή διοργάνωση να αφιερωθεί στη μνήμη τους, ως ελάχιστο φόρο τιμής στην πολύχρονη προσφορά τους στον Όμιλο.

Το εφετινό Τουρνουά θα διεξαχθεί από το Σάββατο 21 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 12 Ιουνίου πρωί και απόγευμα στο ανοικτό γήπεδο μας, τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή. Δευτέρα έως Παρασκευή οι προπονήσεις θα διεξάγονται κανονικά, με πρόγραμμα που θα διανεμηθεί την Κυριακή 15/5.

Το Τουρνουά αφορά όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου μας γεννηθέντες 2002 και έπειτα. Οι αθλητές θα χωρισθούν σε ηλικιακά groups και θα συμμετέχουν σε αγώνες και διάφορες άλλες αγωνιστικές δοκιμασίες. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και φιλικούς αγώνες των αγωνιστικών τμημάτων μας, με άλλα σωματεία και βέβαια την “παραδοσιακή” αναμέτρηση Παλαιμάχων – Γονέων το Σάββατο 11 Ιουνίου, ακολουθούμενη από το παραδοσιακό Πορφυριώτικο γλέντι.

Η συμμετοχή όλων των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική καθώς αποτελεί κριτήριο προόδου και βελτίωσης, αποτελώντας μέρος του συνολικού προπονητικού και αγωνιστικού προγράμματος της χρονιάς. Όλα τα παιδιά θα επιβραβευθούν για την συμμετοχή τους με αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα, στα πλαίσια της και εφέτος ελπίζουμε φαντασμαγορικής Τελετής Λήξης την Κυριακή 12 Ιουνίου.

Ευελπιστούμε ότι και η εφετινή διοργάνωση θα ακολουθήσει την επιτυχία των προηγουμένων και θα σηματοδοτήσει την Νέα Εποχή των Τμημάτων Υποδομών του Ομίλου.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Κ.ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Β.ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ – Π.ΔΟΝΤΑΣ – Κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – Ε.ΚΟΙΛΑΚΟΥ


Το Πρόγραμμα:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ:

Στην ιστοσελίδα του Ομίλου: www.porfyras.gr

Στην επίσημη σελίδα του Ομίλου στο FACEBOOK: (www.facebook.com/ΑΟΦ-Πορφύρας-509239399166118/?fref=ts)

Στον επίσημο λογαριασμό του Ομίλου στο TWITTER: (https://twitter.com/aof_porfyras) 

Last Updated on Sunday, 15 May 2016 18:21
 
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ Άνοδος Γ' Εθνική: Τα Επινίκια
PDF Print E-mail
Last Updated on Tuesday, 26 April 2016 19:57
 

Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ ανταποκρίθηκε στο Κάλεσμα του Δήμου Πειραιά για τον Εθελοντικό Καθαρισμό των Ακτών της Πειραικής Χερσονήσου, με σύνθημα "1 Ημέρα, Ένα Όραμα, Χιλιάδες Εθελοντές".

Νεαροί αθλητές του Ομίλου συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής στον Σταυρό της Φρεαττύδας μαζί με άλλους εθελοντές (για να ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας, η περιοχή έγινε Μελανέρυθρη) συμμετέχοντας στον καθαρισμό της ακτής.

Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ δεσμευμένος στο Όραμα "Κάνουμε τον Αθλητισμό Τρόπο Ζωής" και με πολιτισμικές καταβολές από τον ποιητή - υμνητή της Φρεαττύδας Λάμπρο Πορφύρα, του οποίου το όνομα περήφανα φέρει, δεν θα μπορούσε να μην συμμετάσχει σε αυτή την πρόσκληση του Δημάρχου Πειραιά Κ. Πέτρου Μώραλη, τον οποίο το Δ.Σ. του Ομίλου θερμά ευχαριστεί για την τιμή.

Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ ευχαριστεί θερμά και τα παιδιά-αθλητές του, όπως και τους συνοδούς προπονητές, για την μαζική συμμετοχή και τον ζήλο τους.

Τέλος Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ δίνει θερμά συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών για την ανατροφή τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι ο Όμιλος θα κάνει ότι χρειάζεται για να τους μεταλαμπαδεύσει τα Αθλητικά και όχι μόνο Ιδεώδη.

Μερικές όμορφες εικόνες από το πρωί της Κυριακής:

 


Last Updated on Monday, 18 April 2016 13:13
 
Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ στα Social Media!
PDF Print E-mail

Μετά την επιτυχημένη παρουσία στο FACEBOOK (με τις άοκνες προσπάθειες του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων Στ.Τσιριγωτάκη), και στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων που ετοιμάζονται για τα 60χρονα του ΠΟΡΦΥΡΑ, ο Όμιλος ετοιμάζεται για δύο νέα βήματα στα Social Media.

Από την Κυριακή 8 Μαίου ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ εξορμά και στο Twitter. Κάνοντας follow, θα υπάρχει ενημέρωση για τους αγώνες όλων των τμημάτων (ώρα, γήπεδο, αλλά και live σκορ), αλλαγές στο προπονητικό πρόγραμμα των τμημάτων υποδομών μας, ειδήσεις από την διοίκηση και όλο το μπασκετικό και βολεϊκό γίγνεσθαι. Ακόμα προτάσεις για άρθρα και αναλύσεις που απευθύνονται σε αθλητές, γονείς και προπονητές. Πάντα αυστηρά ΠΟΡΦΥΡΙΩΤΙΚΑ.

Την ίδια μέρα θα εγκαινιασθεί και το κανάλι του συλλόγου στο YouTube. Αγώνες όλων των τμημάτων, στιγμιότυπα από εκδηλώσεις και μηνύματα προς του αθλητές, όπως και προτάσεις για ειδικά θέματα που αφορούν το μπάσκετ και το βόλεϊ. Και φυσικά πάντα ενημέρωση μέσω Twitter και FACEBOOK, για ότι νέο αναρτάται στο κανάλι μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!


Last Updated on Sunday, 24 April 2016 10:00
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
Page 6 of 10
xnxx xnxxx xnxx xnxx