Home Νέα της Διοίκησης

O ΠΟΡΦΥΡΑΣ στα SOCIAL MEDIA (NEW)

Ανανεωμένο !!

    

           


Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ

2Βspot

2Βspot

Το νέο στέκι των

Πορφυριωτών !!

Coffee  Nuts  Drinks

Λεωφόρος Γεωργίου Α΄

Δημοτικό θέατρο Πειραιά


Αντρέας

Βήχος

MOBILE LAND ΞΥΔΟΥΣ

Χορηγός της

Ανδρικής ομάδας Μπάσκετ

MOBILE LAND

ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΔΟΥΣ

Καποδιστρίου 2

ΠΕΙΡΑΙΑ

ΡΟΔΟ

6932 367370

Davinci Gelato



Μικρολίμανο

210 413 319

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

ειδικός συνεργάτης του ΠΟΡΦΥΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ - Θ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ήβης 26-28, Φρεαττύδα

210 4536 342

6944 887823,  6944 511747

Aloum_Tent


Αρχιτεκτονικά Συστήματα

Αλουμινίου

Συστήματα Σκίασης

Αιτωλικού 107

210 4631 089

Υποστηρικτής

Γυναικείας Ομάδας Μπάσκετ

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ-GRILL "Ο ΝΙΚΗΤΑΣ"


ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ


Νικόλαος Καραγιαννίδης

Λάμπρου Σπύρου 99, Πειραιάς


άμεση εξυπηρέτηση στο

210 4511 169

ΤΕΝΤΕΣ "Ο ΜΗΝΑΣ"

Τέντες-Συστήματα σκίασης

Λεωφ. Χατζηκυριακού 105

210 4517 921



Κέντρο Ελαστικών & Ζαντών

Δ. Γιαννουλάτος

Φίλωνος 131

210 4294 586

Διοίκηση

Ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ δραστηριοποιείται στην περιοχή του Πειραιά, όπου η τεράστια έλλειψη αθλητικών χώρων δημιουργεί δυσεπίλυτα προβλήματα στο σωστό προγραμματισμό και εκτέλεση του προπονητικού και αγωνιστικού προγράμματος, τόσο του Ομίλου μας όσο και των άλλων συλλόγων.

Παρά τις δυσκολίες η προσπάθειά μας είναι συνεχής, ώστε τα παιδιά το Ομίλου να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες για προπόνηση και ευκαιρίες συμμετοχής σε αγώνες ανάλογα με την ηλικία τους, γεγονός που σε συνδυασμό με την έλλειψη γηπέδων κάνει τον προγραμματισμό έναν ευχάριστο πονοκέφαλο.

Επιπρόσθετα από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νοτίου Αττικής (ΕΣΚΑΝΑ), χρησιμοποιεί περιοδικά το γήπεδό μας και για αγώνες άλλων σωματείων, αποτέλεσμα επίσης της έλλειψης χώρων, επιφέροντας επιπλέον πίεση στο ασφυκτικό πρόγραμμα του γηπέδου, ειδικά τα Σαββατοκύριακα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν αναπόφευκτες αλλαγές στο πρόγραμμα τα Σάββατα και τις Κυριακές, με μοναδικό στόχο να μην χάνεται ούτε μία ώρα προπόνησης.

Για την αποφυγή της απώλειας προπονήσεων και της ταλαιπωρίας, τόσο λόγω αλλαγών στο πρόγραμμα όσο και λόγω καιρικών συνθηκών, κάθε τροποποίηση του προγράμματος  θα επικοινωνείτε εγκαίρως με τους πιο κάτω τρόπους:

  • Στην ιστοσελίδα μας www.porfyras.gr. Την Πέμπτη πριν από το επερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ανακοινώνεται το πρόγραμμα Προπονήσεων και Αγώνων.
  • Από το FACEBOOK (www.facebook.com/ΑΟΦ-Πορφύρας), κάνοντας like στη σελίδα μας.
  • Από το TWITTER (https://twitter.com/aof_porfyras), ακολουθώντας  το λογαριασμό μας (@aof_porfyras).

Χρησιμοποιώντας έναν από τους παραπάνω τρόπους επικοινωνίας, θα έχετε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για το πρόγραμμα προπονήσεων και αγώνων των παιδιών, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία

Ο Πρόεδρος                       Ο Γενικός Αρχηγός

Κ. Τσιριγωτάκης                 Α. Βερέβης


Last Updated on Friday, 13 January 2017 15:40
 

Σε συνέχεια της αναβολής όλων των αγώνων των Εθνικών Κατηγοριών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης λόγω της κακοκαιρίας που εξαπλώνεται και προκαλεί προβλήματα, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ οι προγραμματισμένες στο Ανοικτό γήπεδο του ΠΟΡΦΥΡΑ προπονήσεις την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Οι προπονήσεις θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς από την Δευτέρα 9/1 ακόμα και αν οι καιρικές συνθήκες επιμένουν, με την χρήση του Γυμναστηρίου του Ομίλου στο ανοικτό γήπεδο.

Σε κάθε περίπτωση ενημερωθείτε απο την ιστοσελίδα μας και τα social media του Ομίλου, Facebook και Twitter (ακριβώς αριστερά από το κείμενο).



Last Updated on Saturday, 07 January 2017 19:17
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟ
PDF Print E-mail

Πολλές ευχές στον Προπονητή της Ανδρικής Ομάδας Γιάννη Παύλο, για την ονομαστική του εορτή από όλους τους Πορφυριώτες.

Χρόνια πολλά και σε όλους τους Γιάννηδες, Ιωάννες και Πρόδρομους του Ομίλου!

Last Updated on Saturday, 07 January 2017 18:45
 
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ
PDF Print E-mail

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών οι προγραμματισμένες για σήμερα 7/1 προπονήσεις στο Ανοικτό μας γήπεδο, δεν θα πραγματοποιηθούν.

Θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση για το αυριανό πρόγραμμα, ανάλογα με την εξέλιξη του καιρού. 

Σε κάθε περίπτωση αύριο πριν ξεκινήσετε, ενημερωθείτε απο το site μας και τα social media του Ομίλου, Facebook και Twitter (ακριβώς αριστερά από το κείμενο στην ιστοσελίδα μας).

 


Last Updated on Saturday, 07 January 2017 18:46
 
H EUROLEAGUE ΣΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΑ!!
PDF Print E-mail

Μεγάλες στιγμές για το Ανοικτό γήπεδο του ΠΟΡΦΥΡΑ στην Πειραϊκή, με τον Όμιλο να έχει την τιμή να φιλοξενήσει υψηλές Μπασκετικές παρουσίες!!

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια γυρισμάτων της Ισπανικής τηλεόρασης για την προετοιμασία αφιερώματος της Euroleague στο Βασίλη Σπανούλη, στο ανοικτό μας γήπεδο βρέθηκαν ο παλαίμαχος άσος της Εθνικής, του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Γυμναστής του Ολυμπιακού Ανδρέας Κατσούλης, και οι δημοσιογράφοι Βαγγέλης Ιωάννου και Javier Gansedo (Editorial Manager Euroleague).

Ευχαριστούμε όλους θερμά για την τιμή της επιλογής του Ιστορικού μας Γηπέδου για το αφιέρωμα στο μεγάλο Βασίλη Σπανούλη!

Ευχαριστίες και στον Κο Gansedo για το δώρο του στους Αθλητές και στις Αθλήτριες του ΠΟΡΦΥΡΑ, μία μπάλα της EuroLeague που κοσμεί πλέον τα γραφεία μας.


Last Updated on Saturday, 07 January 2017 13:40
 
<< Start < Prev 51 52 53 54 55 56 57 Next > End >>
Page 53 of 57
xnxx xnxxx xnxx xnxx